O YETTELU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA USLOVI KORIŠĆENJA ZA MYKI WATCH

Share this:

 

MyKi Watch usluga je namenjena samo fizičkim licima. Pre registracije na servis, korisnici će se upoznati sa uslovima korišćenja usluge;

 

Da biste koristili MyKi Watch uslugu potrebno je da pored MyKi Watch uređaja imate pametni telefon (Android ili iOS), kao i uključen GPRS ili wi-fi konekciju. MyKi Watch uslugu možete koristiti i na svom desktop računaru/laptopu i/ili tabletu. Yettel zadržava pravo da zbog otklanjanja kvarova, održavanja i izgradnje ili preopterećenja korišćenja servisa, privremeno, delimično ili potpuno obustavi ili smanji kvalitet korišćenja internet konekcije.

 

Pravljenje naloga na MyKi Watch aplikaciji i aktivacija i povezivanje samog MyKi Watch naloga i MyKi Watch uređaja je isključivo odgovornost samog korisnika. Uz potpisivanje ugovora za MyKi Watch uslugu, u MyKi Watch uređaju dobijate i SIM karticu sa tarifnim paketom Junior, u okviru kojeg imate 1000 minuta razgovora u mreži i 100 MB internet saobraćaja. Saobraćaj u okviru Junior paketa možete koristiti samo za MyKi Watch uslugu. Nakon potrošenih dodatnih 1000 minuta razgovora u mreži i 100 MB internet saobraćaja, možete kupiti tarifne dodatke i koristiti dodatni internet saobraćaj i minute. Roming internet saobraćaj neće biti obezbeđen i biće naplaćen po važećoj tarifi, kupovinom tarifnog dodatka.

 

Za sve podatke i informacije objavljene na MyKi Watch aplikaciji isključivo je odgovorna kompanija Allterco, koja je dobavljač MyKi Watch uređaja i vlasnik MyKi Watch aplikacije. Korisnik na sopstvenu odgovornost razmenjuje podatke putem Servisa. Korisnik je odgovoran za sve podatke koje unese u MyKi Watch aplikaciju. Yettel odgovara samo za tarifni paket i SIM karticu koja se nalazi u MyKi Watch uređaju.

 

Uslovi korišćenja usluge, uključujući i korišćenja MyKi Watch aplikacije, nalaze se na portalu vlasnika usluge https://myki.watch/rs/terms-conditions/, te se smatra da se korisnik aktivacijom aplikacije saglasio sa Uslovima korišćenja, a Korisnik je saglasan da Kompanija Allterco može da prikuplja, čuva i obrađuje podatke vezane za pruženi servis, u svrhu funkcionisanja servisa, odnosno u svrhu definisanu u Uslovima korišćenja usluge kompanije Allterco.