O YETTELU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA YETTEL PAY USLOVI KORIŠĆENJA
 

Yettel Pay uslovi korišćenja


Yettel Pay uslugu pruža Yettel d.o.o., Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd („Yettel“ ili „Mi“).

Korišćenjem Yettel Pay usluge saglašavaš se sa ovim Uslovima korišćenja („Uslovi“).


I Opis usluge


Usluga Yettel Pay ti omogućava da na bezbedan, brz i jednostavan način plaćaš pretplatu za korišćenje usluga postpejd mobilne telefonije, kao i da vršiš plaćanja za druge proizvode ili usluge u vezi sa čijom kupovinom smo omogućili korišćenje Yettel Pay usluge.


II Aktivacija i korišćenje Yettel Pay usluge


Yettel Pay usluga se aktivira pri aktivaciji/kupovini određene Yettel usluge. Za korišćenje Yettel Pay usluge, neophodno je da imaš kreiran Yettel nalog.


Aktivacija naloga za pristup usluzi Yettel Pay

Aktivacija Yettel naloga je jednostavna i omogućava ti pristup mnogim Yettel uslugama, među kojima je i Yettel Pay. Za kreiranje Yettel naloga potrebno je da imaš važeću imejl adresu ili broj mobilnog telefona, kako bi mogao uspešno da okončaš proces validacije naloga Yettel naloga.

Više detalja u vezi sa Yettel nalogom možeš pogledati na stranici Yettel nalog uslovi korišćenja


Dodavanje kartica na Yettel Pay

Po kreiranju Yettel naloga, omogućen ti je pristup Yettel Pay usluzi gde imaš mogućnost da dodaš jednu ili više platnih kartica kojima možeš da plaćaš naše usluge.

Yettel Pay ti je uvek dostupan na adresi Yettel.rs/placanja


Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom plaćanja usluga garantuje procesor platnih kartica (Corvus), pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Mi ne čuvamo podatke o tvojoj platnoj kartici, niti se oni nalaze u našem sistemu. Pored toga, u toku kupovine tvoji podaci sa platne kartice nisu dostupni našem sistemu, već samo procesoru platnih kartica (Corvus) za VISA, MasterCard, Maestro, Dina i American Express platne kartice.


Deaktivacija usluge

Ukoliko ne želiš više da koristiš Yettel Pay uslugu, u svakom trenutku možeš da je deaktiviraš. Sve što je potrebno da uradiš je da pristupiš svom Yettel Pay-u na adresi yettel.rs/placanja i obrišeš sve dodate kartice, kao i da u okviru Yettel naloga, u delu Moje povezane aplikacije, razvežeš Yettel Pay uslugu klikom na dugme Razveži.


Informacije

Yettel zadržava pravo da na imejl adresu naznačenu prilikom registracije ili na broj mobilnog telefona povremeno šalje informacije o budućim promenama na Yettel Pay-u, kao i poruke komercijalnog sadržaja ukoliko ste za to prethodno dali odgovarajući pristanak.


III Završne odredbe


Ažuriranje i modifikacije Yettel Pay-a

Yettel zadržava pravo da izmeni sadržaj Yettel Pay usluge, o čemu ćeš biti obavešten putem naše zvanične internet stranice Yettel.rs .

Ako izmenimo ili dopunimo Uslove, obaveštenje o tome i ažuriranu verziju Uslova objavićemo na zvaničnoj internet stranici Yettel.rs .