O YETTELU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA USLOVI KORIŠĆENJA ROMING DODATAKA SVET
 

Uslovi korišćenja roming dodataka Svet


Tarifni dodaci Svet važe u sledećim zemljama: Australija, Azerbejdžan, Dominikanska Republika, Egipat, Gruzija, Hong Kong, Indonezija, Izrael (uključujući i operatora Jawal Palestine), Japan, Jermenija, Južnoafrička republika, Južna Koreja, Kanada, Katar, Kazahstan, Kina (osim administrativne oblasti Makao), Meksiko, SAD, Singapur, Tajland i UAE.


Ovi dodaci važe isključivo u terestrijalnim GSM mrežama, ne važe u mrežama satelitskih operatora koji svoje usluge pružaju na brodovima i u avionima (MCP, EPIC i Aeromobile).


Svet 1 GB 7 dana nudi 1 GB internet saobraćaja tokom 7 dana (168 sati od trenutka aktivacije)


Aktivacija ovog tarifnog dodatka je moguća na sledeće načine:

  • putem Yettel aplikacije
  • besplatnim pozivom direktnog USSD koda *137*1#
  • putem Biznis portala (za pravna lica)
  • pozivom ka Call centru
  • u Yettel prodavnici

Ako iskoristite celu kvotu od 1 GB internet saobraćaja pre nego što istekne vremensko važenje dodatka (168h od trenutka aktivacije), dalje korišćenje interneta će biti onemogućeno sve do isteka vremenskog važenja dodatka


U slučaju da potrošite saobraćaj iz dodatka pre isteka važenja, a želite da nastavite sa korišćenjem interneta u romingu, potrebno je da deaktivirate dodatak putem Yettel aplikacije ili besplatnim pozivom na *137*21#.


Dodatak možete aktivirati više puta, a dodeljeni saobraćaj se sabira i važi 168 sati od momenta poslednje aktivacije dodatka.


Nakon isteka vremenskog važenja dodatka, bez obzira na to da li ste iskoristili kvotu od 1 GB ili ne, internet saobraćaj u romingu se tarifira u skladu sa roming tarifom koja je aktivna na broju.


Ukoliko imate aktivan dodatak Svet 1 GB 7 dana i otputujete u neku zemlju koja nije pokrivena ovim dodatkom, internet saobraćaj u romingu se tarifira u skladu sa roming tarifom koja je aktivna na broju.


Svet 3 GB 15 dana nudi 3 GB internet saobraćaj tokom 15 dana (360 sati od trenutka aktivacije). Može se aktivirati više puta, a saobraćaj iz dodatka sabira se i važi 360 sati od momenta poslednje aktivacije. Aktivacija ovog dodatka moguća je na iste načine kao i za dodatak koji traje 7 dana. USSD kod za aktivaciju dodatka je *137*3#.


Svet 25 minuta 7 dana i Svet 50 minuta 15 dana nude minute koje možete iskoristiti za dolazni i odlazni saobraćaj u navedenim zemljama. U zemljama Zapadnog Balkana saobraćaj iz dodataka može se koristiti samo za pozive ka trećim zemljama.


Dodatke možete aktivirati na sledeće načine:

  • putem Yettel aplikacije
  • besplatnim pozivom direktnog USSD koda *137*25# (25 minuta 7 dana) ili *137*50# (50 minuta 15 dana)
  • putem Biznis portala (za pravna lica)
  • pozivom ka Call centru
  • u Yettel prodavnici