O YETTELU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA USLOVI KORIŠĆENJA ROMING DODATKA ZAPADNI BALKAN 1GB 7 DANA
 

Uslovi korišćenja roming dodatka Zapadni Balkan 1 GB 7 dana


Tarifni dodatak Zapadni Balkan 1 GB 7 dana važi u svim mrežama u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji i AP Kosovo i Metohija.


Zapadni Balkan 1 GB 7 dana nudi 1 GB internet saobraćaja tokom 7 dana (168 sati od trenutka aktivacije)


Aktivacija ovog tarifnog dodatka je moguća na sledeće načine:

  • putem Yettel aplikacije
  • besplatnim pozivom direktnog USSD koda *138*1#
  • putem Biznis portala (za pravna lica)
  • pozivom ka Call centru
  • u Yettel prodavnici

Ako iskoristite celu kvotu od 1 GB internet saobraćaja pre nego što istekne vremensko važenje dodatka (168h od trenutka aktivacije), dalje korišćenje interneta će biti omogućeno u skladu sa uslovima koji važe u okviru modela „Roming kao kod kuće“. Ukoliko je korisnik već istrošio kvotu internet saobraćaja za Zapadni Balkan koju ima u okviru svog tarifnog paketa, korišćenje interneta će biti onemogućeno.


Deaktivacija ovog dodatka je moguća putem Yettel aplikacije ili besplatnim pozivom na *136*21#.


Dodatak možete aktivirati više puta, a dodeljeni saobraćaj se sabira i važi 168 sati od momenta poslednje aktivacije dodatka.


Nakon isteka vremenskog važenja dodatka, bez obzira na to da li ste iskoristili kvotu od 1 GB ili ne, internet saobraćaj u romingu se tarifira u skladu sa uslovima koji važe u okviru modela „Roming kao kod kuće“.


Ukoliko imate aktivan dodatak Zapadni Balkan 1 GB 7 dana i otputujete u neku zemlju koja nije pokrivena ovim dodatkom, internet saobraćaj u romingu se tarifira u skladu sa roming tarifom koja je aktivna na broju.