O YETTELU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA POSLOVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Share this:

 

Na našim zvaničnim profilima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter) možete dobiti sve relevantne informacije o uslugama iz naše ponude. Možete realizovati i aktivaciju i deaktivaciju usluga. Na društvenim mrežama smo online radnim danima od 10 do 21h, a subotom i nedeljom od 10 do 17h.

 

Pravila korišćenja

 

Hvala vam što posećujete naše kanale na društvenim mrežama i što učestvujete u razgovorima i razmeni mišljenja. Pozivamo vas da podelite vaše stavove, mišljenja, ideje i opredeljenja o Yettelu sa nama i ostalim članovima društvenih mreža. Ipak, bitno je da svi korisnici poštuju postojeća pravila kako bismo zajedno društvene mreže učinili mestom za prijatno druženje, ali i konstruktivnu razmenu mišljenja.

Molimo vas da budete:

 
  • Učtivi - i da poštujete tuđe mišljenje.
  • Da se držite teme – kako bi vaši komentari/postovi bili relevantni za predmet diskusije i prema zajednici u celini.
  • Prikladni – komentari/postovi ne treba da sadrže izjave koje su nezakonite, preteće, zlostavljačke, uvredljive za druge, klevetničke, vulgarne, pornografske, ili izjave koje su u vezi sa kockanjem, drogama ili alkoholom. Takođe, komentari/postovi ne treba da sadrže bilo kakve diskriminatorske, rasističke, seksualno eksplicitne ili druge nepristojne izjave.
  • Transparentni – vaše postove i komentare ne bi trebalo da postavljate pod lažnim identitetom.
  • Fer – nemojte koristiti sadržaje koji su tuđa intelektualna svojina ukoliko nemate dozvolu za tako nešto.
Takođe, molimo vas i da:
  • Poštujete tuđu privatnost – postovi ne bi trebalo da sadrže neku informaciju koja se tiče vašeg neautorizovanog ličnog kontakta sa zaposlenima u Yettelu. Molimo vas i da u komentarima/postovima ne delite podatke o trećim licima (prijateljima, poznanicima i slično) kao i lične podatke (ime, prezime, datum rođenja...). U suprotnom će postovi biti obrisani.

  • Ne koristite naše naloge na društvenim mrežama kao stranicu za oglašavanje – oglašavanje drugih stranica ili sajtova i slične promotivne akcije nisu dozvoljene.
  • Izbegnemo ponavljanja – učestali komentari/postovi koji nemaju veze s temom ili oni koji predstavljaju kopiranje istog sadržaja od strane jednog ili više učesnika neće biti dozvoljeni.

 

Yettel zadržava pravo i da ukloni bilo koji sadržaj koji je netačan, neadekvatan, uvredljiv ili zabranjen u okviru gore navedenih pravila. Yettel takođe zadržava pravo da odbaci ili zabrani aktivnosti (banuje) korisnika koji se ponaša na bilo koji neprikladan, uvredljiv način ili na način suprotan ovim pravilima.

Mišljenja i komentari koje fanovi postavljaju na našim kanalima na društvenim mrežama jesu njihova lična mišljenja i ne odražavaju stavove Yettela.

Molimo vas i da imate u vidu da postavljanjem sadržaja na neku društvenu mrežu, pristajete na pravila korišćenja društvene mreže koja je u pitanju (FacebookTwitter, Youtube, Instagram).

Otuda sve informacije o vašim pretplatničkim ugovorima i ličnom indentitetu mogu biti predmet obrade vlasnika tih društvenih mreža.

Ako imate bilo kakva pitanja koja se odnose na ova pravila korišćenja, molimo vas da nam ih pošaljete na email servis@yettel.rs.
Hvala vam!