PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE POZIVI I PORUKE SKRIVANJE IDENTIFIKACIJE ODLAZNOG POZIVA

Share this:

 

Svi postpejd korisnici Yettel mreže mogu pozivom Kontakt centru na broj 063/9000 ili dolaskom na Yettel prodajna mesta i usmenim zahtevom, da aktiviraju besplatnu uslugu skrivanja identifikacije odlaznog poziva. Prilikom aktiviranja korisnici biraju i jedan od tri moguća režima rada servisa:

  • Permanento, tj. trajno skrivanje identifikacije. Za sve pozive koje korisnik napravi sa svog aparata, identifikacija broja ostaće sakrivena.
  • Privremeno skrivanje identifikacije. Korisnik treba da se javi Kontakt centru i traži da mu se aktivira ova mogućnost. Za sve pozive identifikacija će ostati, ali ako korisnik želi za pojedine pozive da sakrije svoju identifikaciju treba da ukuca #31# i broj koji zove (npr. #31#063123456). Tako će samo za taj broj njegova identifikacija ostati nepoznata.
  • Permanentno skrivanje identifikacije sa mogućnošću da se za pojedine odlazeće pozive uključi identifikacija. Kada korisnik želi da napravi poziv s tim da se vidi njegova identifikacija potrebno je da ukuca *31# i broj koji zove.
 

Pripejd i korisnici kombinuj tarifnih paketa

Svi pripejd i korisnici kombinuj tarifnih paketa imaju aktivnu besplatnu uslugu skrivanja identifikacije odlaznog poziva.


Korisnici mogu koristiti jedan od dva moguća režima rada servisa:

  • Permanento, tj. trajno skrivanje identifikacije. Za sve pozive koje korisnik napravi sa svog aparata, identifikacija broja ostaće sakrivena. Za trajno sakrivanje identifikacije potrebno je izvršiti podešavanje u meniju aparata.
  • Privremeno skrivanje identifikacije. Za sve pozive identifikacija će ostati, ali ako korisnik želi za pojedine pozive da sakrije svoju identifikaciju treba da ukuca #31# i broj koji zove (npr. #31#063123456). Tako će samo za taj broj njegova identifikacija ostati nepoznata.

Ova usluga je besplatna za sve korisnike Yettel mreže.