PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE RAČUNI I UGOVORI E-RAČUN
 

Uz e-račun i ostvari dodatnih 50 RSD popusta na mesečnu pretplatu. Za prvu aktivaciju e-računa poklanjamo ti i dodatnih 10GB interneta u domaćem saobraćaju u trajanju od 30 dana.


Ako si korisnik Hipernet usluga optičkog interneta, digitalne televizije i/ili fiksne telefonije, aktivacijom i daljim korišćenjem e-računa ostvaruješ popust od 100 RSD na mesečnu pretplatu svog odabranog Hipernet paketa.


Račun će ti biti dostupan na Yettel aplikaciji svakog 3. u mesecu, a možemo ti ga poslati i na željenu mejl adresu.


Plaćanje računa je dostupno brzo i lako iz aplikacije. Prvi put kada svoje mesečno zaduženje platiš kroz aplikaciju putem platne kartice i sačuvaš karticu za buduća plaćanja častimo te sa još 10GB interneta u domaćem saobraćaju u trajanju od 30 dana.


Prelaskom na e-račun smanjujemo potrošnju papira. Na taj način zajedno doprinosimo očuvanju životne sredine.

 
 
 

Instaliraj Yettel aplikaciju i aktiviraj e-račun

 
 
 

Zaštita životne sredine


Važna stvar je da, kad aktiviraš e-račun, zbog smanjene potrošnje papira, svi zajedno doprinosimo očuvanju životne sredine i pomažemo razvoju globalne ekološke svesti..Pregled prethodnih računa i istorije plaćanja


Na Yettel aplikaciji dostupno je sve što ti je potrebno u vezi sa računom: mesečni račun identičan papirnom računu, svi neplaćeni računi izdvojeni sa rokom dospeća i potvrdom o plaćanju, a možeš pregledati i prethodnih 12 mesečnih računa.SMS o detaljima računa


Pored Yettel aplikacije ili imejla, svi podaci o iznosu i načinu plaćanja računa će stizati i putem SMS poruke, tako da ćeš imati uvid u sve, čak i kada nisi u mogućnosti da pristupiš internetu.Jednostavno plaćanje


Jednim klikom možeš elektronskim putem, bez provizije, platiti svoj račun, bez čekanja u redovima.E-račun promocija


Korisnici koji aktiviraju uslugu e-račun dobiće 10GB interneta u domaćem saobraćaju u trajanju od 30 dana od dana aktivacije dodatno na odabrani tarifni paket. Takodje, korisnici koji putem Yettel aplikacije izvrše plaćanje svog mesečnog zaduženja i sačuvaju platnu karticu za buduća plaćanja dobiće dodatnih 10GB interneta u domaćem saobraćaju koje mogu koristiti u periodu od 30 dana od dana aktivacija promotivnog dodatka. Dodeljivanje dodatnog internet saobraćaja definisanog ovog promocijom je moguće samo za jednu – prvu aktivaciju e-računa, odnosno plaćanja platnim karticama u Yettel aplikaciji. Promocija se odnosi na sve postojeće i nove postpejd korisnike Yettela, fizička lica. Promocija važi od 01.09.2021. do daljnjeg.


Korisnici Hipernet usluga optičkog interneta, digitalne televizije i/ili fiksne telefonije koji aktiviraju i nastave da koriste eRačun za plaćanje odabranog Hipernet paketa dobiće popust u visini od 100 dinara na mesečnu pretplatu.

 
 
 
 

Instaliraj Yettel aplikaciju

 

Yettel aplikacija je čitava Yettel prodavnica u tvom džepu. Sa sve korisničkom podrškom.


U samo par klikova stekni uvid u svoje račune, listinge i potrošnju, plati mesečni račun ili uplati kredit. I još mnogo toga.

 
 

I dalje ne koristiš portal?