BIZNIS KORISNICI PONUDA ROMING BIZNIS ROMING INTERNET ROMING TARIFA NEOGRANIČENO 20

Share this:

 

Internet roming tarifa neograničeno 20 vam pruža mogućnost da budete online u inostranstvu, uz potpunu zaštitu od prekomerne potrošnje. U okviru ove tarife korisnici imaju dnevnu kvotu od 20MB internet saobraćaja, a nakon potrošene kvote internet saobraćaj može i dalje da se koristi po smanjenoj brzini koja je dovoljna za korišćenje instant messaging aplikacija (Viber, WhatsApp, Messenger…). Dnevna kvota se resetuje u ponoć po vremenu u Srbiji, nakon čega korisnici dobijaju novu dnevnu kvotu od 20MB.


Naplata dnevne kvote u okviru ove tarife se vrši samo ako korisnik počne da koristi internet saobraćaj u romingu. Ukoliko nema potrošnje internet saobraćaja u romingu, korisniku se ništa neće ni naplatiti. Kada počne korišćenje internet saobraćaja, korisniku se odmah naplaćuje dnevna kvota za taj dan. Postoje dva nivoa cena za dnevnu kvotu u okviru Internet roming tarife neograničeno 20:


  • Cela Evropa (izuzev Zapadnog Balkana gde važi model „Roming kao kod kuće“ i Grčke), Australija, Azerbejdžan, Dominikanska Republika, Egipat, Gruzija, Hong Kong, Indonezija, Izrael (uključujući i operatora Jawal Palestine), Japan, Jermenija, Južnoafrička republika, Južna Koreja, Kanada, Katar, Kazahstan, Kina (osim administrativne oblasti Makao), Meksiko, SAD, Singapur, Tajland i UAE: 500 dinara sa PDV-om
  • Ostatak sveta: 1.200 dinara sa PDV-om

Budući da su ovo maksimalni iznosi koje možete da potrošite u toku jednog kalendarskog dana (po vremenu u Srbiji), uz Internet roming tarifu neograničeno 20 imate potpunu zaštitu od prekomerne potrošnje i naplate internet saobraćaja u romingu.


Ovu tarifu možete da aktivirate besplatnim pozivom na broj *120*1#, čak i kada se već nalazite u romingu.