O YETTELU O NAMA ODGOVORNO POSLOVANJE AKTIVNOSTI I DOGAĐAJI
 • news-img
  20.09.2023.

  Yettel dobio priznanje „Lider društvene odgovornosti“

  U okviru desete Regionalne konferencije o trendovima u telekomunikacijama i medijima – Digital 2023, po prvi put dodeljene su nagrade Digital Awards najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija. Yettel je osvojio nagradu u kategoriji Lider društvene odgovornosti u ICT sektoru.

 • news-img
  04.09.2023.

  Yettel učestvovao na tradicionalnom UNICEF turniru u basketu

  Na humanitarnom UNICEF-ovom turniru, koji je okupio 20 timova iz korporativnog sektora, prikupljeno je 2.431.000 dinara.

 • news-img
  21.07.2023.

  Humanitarna šetnja na Fruškoj Gori

  Inicijative koje Yettel pokreće imaju za cilj da omoguće postizanje balansa zaposlenima, ali i pruže podršku onima kojima je najpotrebnija. Ovog puta, pomoć je bila usmerena Gradskoj organizaciji gluvih Beograda.

 • news-img
  13.06.2023.

  Cvetanje Tise preko Yettel mreže

  Fenomen cvetanja Tise očekuje se u periodu od 9. do 18. juna. Zaljubljenici u prirodu moći će da isprate ovu atrakciju uživo, na obali reke u Novom Bečeju, ili na Yettel Youtube kanalu, jer će se raditi prenos cvetanja preko Yettel mreže.

 • news-img
  07.06.2023.

  Pola miliona recikliranih uređaja u Yettelu

  Yettel je pre dve godine pokrenuo program reciklaže uređaja i do sada je sa korisnicima odložio više od 45 tona elektronskog otpada. To znači da je u ponovnu upotrebu vraćeno 7,8 tona bakra, 170 kg srebra, 12 kg zlata i 7 kg paladijuma

 • news-img
  10.05.2023.

  Skoro pola miliona recikliranih uređaja u Yettelu

  Od kad je pre dve godine počeo program reciklaže u Yettelu, korisnici su doneli, odložili i zajedno sa Yettelom reciklirali skoro pola miliona mobilnih uređaja. Na ovaj način je prikupljeno i u ponovnu upotrebu vraćeno 11 kg zlata, 7,3 tona bakra, 160 kg srebra i 6 kg paladijuma.

 • news-img
  24.04.2023.

  Električni trotineti i bicikli – nova prevozna sredstva za zaposlene u Yettelu

  U Yettelu zaposleni učestvuju u kreiranju kompanijske kulture predlaganjem inicijativa koje pozitivno utiču na zaposlene, ali i korisnike. Jedna od inicijativa koja je sprovedena je uvođenje električnih trotineta i bicikala kao prevoznog sredstva za zaposlene.

 • news-img
  10.04.2023.

  Humanitarna uskršnja izložba Yettel fondacije

  Nakon trogodišnje pauze, 10. aprila ponovo je održana tradicionalna uskršnja izložba Yettel fondacije.

 • news-img
  26.03.2023.

  Yettel i ove godine ugasio svetla u akciji „Sat za našu planetu“

  Tradicionalno, 15. put za redom, Yettel je učestvovao u akciji „Sat za našu planetu“. U subotu, 25. marta, kompanija je ugasila svu rasvetu, uključujući i dekorativnu, u upravnoj zgradi i Yettel prodavnicama širom Srbije.

 • news-img
  04.03.2023.

  „Brzo i sigurno” na Kopaoniku uz Gorsku službu spasavanja Srbije i Yettel

  Tradicionalna ski trka pod nazivom „Brzo i sigurno" u organizaciji Gorske službe spasavanja, održana je na Kopaoniku na ski stazi „Malo jezero“. Brzo i sigurno je ujedno i univerzalni spasilački motiv kojim se promoviše bezbedan boravak u prirodi, za šta se zalaže i Yettel, koji je strateški partner Gorske službe spasavanja i koji je ovog puta bio i generalni sponzor trke.

 • news-img
  09.02.2023.

  Safe Net, rešenje za bezbedno surfovanje internetom

  Yettel ima novu ponudu i rešenje za bezbedno korišćenje interneta - „Safe Net“. Dok korisnici surfuju internetom u Yettel mreži, „Safe Net“ identifikuje i blokira zlonamerne veb lokacije i štiti korisnike od internet prevara koje služe za krađu ličnih ili finansijskih podataka